12/7 つくば dream chat(特別活動)

学校行事・特別活動

つくば dream chatの企画として特別活動を実施しました!

今回はアメリカのクリスマス文化紹介とオーナメント作りを行いました!

実際に現地で撮影したツリーや食べ物の写真などを紹介し、アメリカでのクリスマスの過ごし方を学びました!

生徒達は日本との違いに驚いた様子でした!

今後も様々な企画を行うのでぜひ参加してくださいね!

We hold “Tokubetsu-Katsudou” as the Tsukuba Dream Chat.

We introduced a Christmas culture in America and made a Christmas Ornament.

We showed pictures of Christmas Trees and foods taken in America.

Students knew how to spend the Christmas season.

They seemed surprised at these differences between America and Japan.

We are planning to do many kinds of activities.

Let’s join us!!

2020年12月12日